Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio with Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcional) roughly chopped2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kale Chips
40 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Creamy Feta Dip
5 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Orange and Pear Pavlova
5 godz.
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min