Dispositivos e acessórios
Vegetarian chilli
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
200 g onions, cut in halvesred onions cut in halves,200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut in pieces,750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
-
canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicesoy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1745 kJ /
418 kcal
Gordura
21 g
Fibra
13.3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2h 20min
Vegan Gravy
45min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan bean burger
1h 20min
Lentil moussaka
2h 20min
Indian Vegetable Curry
50min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Millet cashew stir-fry
30min
Smoky Black Bean Soup
35min