Dispositivos e acessórios
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Preparação 10min
Total 40min
4 portion
Ingredientes
Zoodles
-
carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 g
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin30 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1547.4 mg
Proteína
26.5 g
Energia
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Creamy pistachio pasta
40min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Creole jambalaya
1h
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Chicken gyros with tzatziki
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Chinese-style chicken
25min