Dispositivos e acessórios
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
paneer cheese cubed (1 in.)7 oz
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
brown rice "low GI" (see Tip)5 oz
-
water35 oz
-
zucchini cubed (½ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
yellow onions cut into halves5 oz
-
fresh ginger peeled and sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
long green chili trimmed, divided, ½ thinly sliced, to garnish1
-
fresh cilantro (approx. 0.5 oz), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach7 oz
-
canned garbanzo beans no-added salt, rinsed and drained14 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
lemon cut into wedges
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
161.8 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1742.5 kJ /
417.5 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Potato Curry Soup
35min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Potato Curry Soup
35min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Indian Vegetable Curry
50min
Vegan Bolognese
50min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min