Dispositivos e acessórios
Cauliflower and Date Tagine
Preparação 15min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172 mg
Proteína
3 g
Energia
598 kJ /
143 kcal
Gordura
6 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Facebook Live Favorites
74 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Chili
50min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cauliflower Steaks
45min