![Caprese hasselback chicken Caprese hasselback chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B13963B-543A-465A-8EA0-F499B4D3A45B/Derivates/19C689E8-F974-44CD-9F2C-D02983E0AEA4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Proteína
- 63.5 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Gordura
- 13.5 g
- Gordura saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 380.2 mg
Receitas alternativas
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Turkey taco salad bowl
15 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Veal pizzaiola
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Red pesto chicken salad
35 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min