
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 615.2 kcal / 2584 kJ
- Proteína
- 63.5 g
- Gordura
- 13.5 g
- Hidratos de carbono
- 54.6 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 4.9 g
- Sódio
- 380.2 mg
Receitas alternativas
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken and warm potato salad
55min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
All-in-one chicken dinner
50min
Red pesto chicken salad
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Turkey taco salad bowl
15min