Smoked Salmon Lemon Pasta

5.0 3 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • water
    60 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli
    16 oz
  • garlic cloves
    4
  • fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred
    1 - 2
  • salt plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)
    4 pieces
  • hot smoked salmon flaked (see Tip)
    5 ½ oz
  • lemon juice to taste (1-2 lemons)
    2 oz
  • capers drained
    3 tbsp
  • fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 - 4 sprigs

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 498 mg
Proteína 25 g
Energia 2937 kJ / 702 kcal
Gordura 26 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 93 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...