Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with pumpkin
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mozzarella cut into pieces (2 cm)50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)50 g
-
onion80 g
-
celery cut into pieces60 g
-
carrot cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 tsp
-
butternut pumpkin cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tagliatelle pasta300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
319.4 mg
Proteína
18.4 g
Energia
2122 kJ /
507.2 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
69.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Leek and cheese tart
1h 15min
Gluten free shortbread
1h 35min
Salmon and mushroom rice
40min
French onion pasta
45min
Pastie slice
55min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Creamy vegetable rice
25min
Freeform basic bread
1h 35min
High Protein Egg Bake
20min
Risotto pomodori with burrata
30min