Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Roti John
30min
Baked salmon with spiralized zucchini
Nenhuma avaliação
Ginger Fried Rice
15min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Ayam Balado
45min
Ayam Masak Kicap
40min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Korean Bo ssam
29h 20min