Dispositivos e acessórios
Dried Scallop Fish Slice Congee
Preparação 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1022.6 mg
Proteína
28 g
Energia
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Soy Milk Hot Pot
Nenhuma avaliação
Cantonese Custard Lava Mooncake
Nenhuma avaliação
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
ABC Soup
1h 10min
Tomato-egg soup
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Siew Mai
5h
Teochew Seafood Porridge
45min
All-in-one chicken congee
35min