Dispositivos e acessórios
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Preparação 10min
Total 2h 30min
7 portions
Ingredientes
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (opcional)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
417 mg
Proteína
22 g
Energia
748 kJ /
179 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Sambal Kangkung
10min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Indonesian white spice paste
35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Cantonese Steamed Fish
40min