Dispositivos e acessórios
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Preparação 10min
Total 2h 30min
7 portions
Ingredientes
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (opcional)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
417 mg
Proteína
22 g
Energia
748 kJ /
179 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Sup Buntut
3h
Chinese Tea Eggs
1h
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Honey loquat paste
1h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min