Chinese-style beef stew

4.6 14 avaliações
Preparação 15min
Total 3h 30min
8 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil
    90 g
  • garlic cloves cut in halves
    6
  • beef chuck steak cut in pieces (5-6 cm)
    1200 g
  • red onions cut into wedges
    500 g
  • fresh chillies cut into pieces (adjust to taste)
    1 - 2
  • dark beer
    200 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • light soy sauce
    25 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickling onions small
    10 - 12
  • carrot cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 521.2 mg
Proteína 34.5 g
Energia 1564.2 kJ / 373.9 kcal
Gordura 18.6 g
Fibra 3.1 g
Gordura saturada 4.7 g
Hidratos de carbono 16.9 g

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