Dispositivos e acessórios
Fondant au chocolate
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
109.9 mg
Proteína
10.8 g
Energia
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Gordura
39.6 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
22.4 g
Hidratos de carbono
47.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Yorkshire puddings
3h 40min
Beetroot and horseradish relish
50min
Molten chocolate cake
45min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tempura vegetables
30min
No fail mash potato
20min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Risotto pomodori with burrata
30min
Chewy chocolate brownies
35min