Versões compatíveis
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 114.1 g
- Gordura
- 26.4 g
- Fibra
- 10.8 g
Receitas alternativas
Lamb korma
4h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Spiced lamb pie
40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min