![Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204901.jpg)
Versões compatíveis
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 114.1 g
- Gordura
- 26.4 g
- Fibra
- 10.8 g
Receitas alternativas
Chicken tikka masala
1hod. 10min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Tandoori chicken
45 分钟
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Koththu roti
1 Std. 5 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Spiced lamb flatbread
2h
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Mexican chicken stew
40 分钟