Dispositivos e acessórios
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Preparação 45min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
43 g
Energia
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
10.8 g
Hidratos de carbono
114.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Salmon kabsa
40 Min
Lamb korma
4 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Chilli raita potato salad
55 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min