Dispositivos e acessórios
Shakshuka in the Varoma
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
caraway seeds2 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
tomato paste15 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
eggs4 - 6
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
811.3 mg
Proteína
9.5 g
Energia
713.3 kJ /
170.5 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Creamy Coconut Dhal
25min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5h 5min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Portuguese bread
3h 30min