Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Preparação 10min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
14.9 g
Energia
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
7.5 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Guacamole
Keine Bewertungen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Seitan
40 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Macadamia Pesto
10 Min
ABC Nut Butter
10 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Cranberry and Orange Cocktail
5 Min