Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 27.2 g
- Gordura saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 796.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Teriyaki chicken thighs
2sa 10 dk
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2sa 20 dk
Chicken chasseur
1h 50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2sa 15 dk