Dispositivos e acessórios
Seafood Kimchi Udon Soup
Preparação 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1475.1 mg
Proteína
67.4 g
Energia
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
160 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Paris Brest
6h 40min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Cheesekut
24h 10min
Windsor Bread
1h 50min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Gingerbread Milkshake
5min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Air Katira (Katira Drink)
10min
Sambal Kangkung
10min
Apam Nasi
Nenhuma avaliação