Dispositivos e acessórios
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
Preparação 5min
Total 12h 5min
8 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)25 g
-
sugar200 g
-
mango, ripe cut in pieces, plus extra for serving650 g
-
plain yoghurt900 g
-
coconut milk unsweetened380 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mint leaves for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.3 g
Energia
1373 kJ /
328 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
46.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Cream
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Celeriac and Apple Soup
55min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Orange curry dressing
10min
Papaya Sorbet
15min
Peach Pavlova
5h 30min
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Gluten-free Mince Pies
1h 30min