Dispositivos e acessórios
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
Preparação 5min
Total 12h 5min
8 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)25 g
-
sugar200 g
-
mango, ripe cut in pieces, plus extra for serving650 g
-
plain yoghurt900 g
-
coconut milk unsweetened380 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mint leaves for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.3 g
Energia
1373 kJ /
328 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
46.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ice Cream
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tarte Tatin
1h
Carrot and Ginger Soup
5min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Lemon Sorbet
8h 30min
Mayonnaise
5min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Lupini Cheese
2h 45min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10min