Dispositivos e acessórios
Basilicumpesto
Preparação 10min
Total 10min
8 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken110 g
-
pijnboompitten40 g
-
teentjes knoflook (opcional)1 - 2
-
verse basilicumbladeren100 g
-
extra vergine olijfolie200 g
-
zout½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
408.3 mg
Proteína
6 g
Energia
1303 kJ /
311.4 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Groene smoothie
10min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Gefermenteerde wortelen
Nenhuma avaliação
Spinazierisotto met asperges
40min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Hollandaisesaus
15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min