Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 porties

Ingredientes

Vulling
  • aardbeien gepeld, gehalveerd
    130 g
  • amandel likeur (optioneel)
    35 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    20 gram
  • appels (alle soorten) geschild, met klokhuis, in stukjes gesneden (2 cm)
    130 g
  • braambessen (zie tip)
    130 g
  • kristalsuiker
    65 g
Crumble
  • hazelnoten
    35 g
  • amandelen
    35 g
  • bloem
    65 g
  • havervlokken
    35 g
  • kristalsuiker
    60 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    65 g
Crème anglaise
  • water
    1000 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    200 g
    200 g volle melk
  • eierdooiers
    3
  • kristalsuiker
    35 g
  • vanillestokje alleen zaden (zie tip)
    ½

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 71.4 mg
Proteína 1.6 g
Energia 612.8 kJ / 147.2 kcal
Gordura 9.8 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 5 g
Hidratos de carbono 12.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...