Dispositivos e acessórios
Chilli chutney quesadillas
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Chilli chutney
-
brown onion cut into eighths, layers separated500 g
-
apple peeled, cored and cut into eighths1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips (1 cm)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
sea salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
Quesadilla
-
multigrain tortillas8
-
Swiss cheese16 slices
-
fresh baby spinach leaves50 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2089.1 mg
Proteína
39.2 g
Energia
3977.3 kJ /
947 kcal
Gordura
45.7 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
27.6 g
Hidratos de carbono
90 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Rendang curry
30 min
Crispy rice paper rolls
40 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min