Dispositivos e acessórios
Chilli chutney quesadillas
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Chilli chutney
-
brown onion cut into eighths, layers separated500 g
-
apple peeled, cored and cut into eighths1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips (1 cm)1
-
brown sugar2 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
sea salt¼ tsp
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
Quesadilla
-
multigrain tortillas8
-
Swiss cheese16 slices
-
fresh baby spinach leaves50 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2089.1 mg
Proteína
39.2 g
Energia
3977.3 kJ /
947 kcal
Gordura
45.7 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
27.6 g
Hidratos de carbono
90 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Green goddess pizza
1h 30min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Fresh tomato tart
40min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Couscous tahini bowl
30min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Black bean enchiladas
1h 20min