Dispositivos e acessórios
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Preparação 15min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.549 g
Energia
1652 kJ /
393 kcal
Gordura
27.014 g
Fibra
1.971 g
Hidratos de carbono
34.015 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Plum and cherry paste
5h 15min
Crème brûlée
7h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Summer Pudding
8h 30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Béarnaise sauce
10min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Pear Frangipane
1h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min