Dispositivos e acessórios
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Preparação 15min
Total 25h 15min
6 portions
Ingredientes
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.549 g
Energia
1652 kJ /
393 kcal
Gordura
27.014 g
Fibra
1.971 g
Hidratos de carbono
34.015 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Profiteroles
2h
Sour cream pastry
25min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Cherry clafoutis
1h 5min
Prune jam
55min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Fresh pasta dough
1h
Choux pastry
1h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min