Dispositivos e acessórios
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Preparação 25min
Total 3h 55min
6 portions
Ingredientes
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
340.4 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Gordura
36.3 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lavender honey ice cream
12h 25min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gougères
55min
Romesco dip
10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Asparagus risotto
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Basil sorbet (palate cleanser)
10min