
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soup
- 150 g dried green lentils
- 600 g water plus extra for soaking
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces
- ½ tsp ground smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot cut into pieces
- 2 celery stalks cut into pieces
- 100 g pumpkin cut into cubes (2-3 cm)
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)
Pancetta croutons
- 4 slices bread each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 329.1 kcal / 1382.4 kJ
- Proteína
- 21.2 g
- Gordura
- 16.3 g
- Hidratos de carbono
- 22.1 g
- Fibra
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Sódio
- 2117.1 mg
Receitas alternativas
Tuscan bean soup
30min
Tuscan bean soup
40min
Lentil hotpot
12h 45min
Chicken cacciatore
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Mexican chicken stew
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min