Beetroot, feta and spinach quiche
TM6 TM5 TM31

Beetroot, feta and spinach quiche

3.8 (77 avaliações )

Ingredientes

Pastry

  • 200 g buckwheat groats
  • 1 pinch salt
  • 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 45 g water
  • plain flour, for dusting

Filling

  • 100 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 250 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
  • 5 eggs
  • 400 g full cream milk
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 50 g fresh spinach leaves, torn into pieces
  • 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1323 kJ / 315 kcal
Proteína
12.5 g
Hidratos de carbono
23 g
Gordura
18.6 g
Gordura saturada
10.5 g
Fibra
4.3 g
Sódio
285.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas