Dispositivos e acessórios
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Pesto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1172 mg
Proteína
16 g
Energia
3149 kJ /
756 kcal
Gordura
49 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Post-partum
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lentil Moussaka
2h 20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min