Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
ou 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 410 kJ / 98 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 5.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Spaanse risotto
40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Risotto bolognese
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Turkse moussaka
1h 10min
Pompoenrisotto met spek
25min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min