
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
ou 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 98 kcal / 410 kJ
- Proteína
- 3.8 g
- Gordura
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm en venkel risotto
25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Spaanse risotto
40min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Zalmsoufflé
1h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Risotto bolognese
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min