Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
ou 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 410 kJ / 98 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 5.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Risotto bolognese
45 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Huzarensalade
25 Min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Vislasagne met courgette
1 Std.