![Squid à la provençale Squid à la provençale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BFEF079E-E2FD-4466-B04C-E6EFFB264FA4/Derivates/ac378bf2-fb69-484c-86c3-c5c9bbccf377.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1494 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 24 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Peruvian Seabass Salad
Keine Bewertungen
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Salmon tartare
10 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Baked spinach and eggs
40 min