Dispositivos e acessórios
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Preparação 15min
Total 45min
12 stuks
Ingredientes
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (opcional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
1039 kJ /
248 kcal
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pauzehapjes
9 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Pre-workout Chocolate Chip Cookie Dough
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Havermoutrepen met kaas
45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Harde pistachekoekjes
45min
Aardappelgoulash
1h
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Stoofgerecht met tofu
30min