
Dispositivos e acessórios
Sukiyaki
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
233 kcal /
973 kJ
Proteína
27 g
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Sódio
855 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional