Dispositivos e acessórios
Sukiyaki
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
855 mg
Proteína
27 g
Energia
973 kJ /
233 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Mustard Green Rice
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Mapo tofu
15min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min