Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
ou 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 973 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 855 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Mapo Tofu
35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min