Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
ou 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 973 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 855 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ginger sesame oil chicken
25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yu Sang
1h
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stir Fried Whole Fish
20min