Dispositivos e acessórios
Yasai Yaki
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
418 kJ /
100 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Mapo tofu
15 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min