Dispositivos e acessórios
Taro bread
Preparação 40min
Total 4h 20min
10 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.5 g
Energia
1208 kJ /
287 kcal
Gordura
9.5 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Soy milk
24h 30min
Pineapple buns
9h 50min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Chai Buey
1h 45min
Killer Toast
2h
Egg Tarts
50min