Dispositivos e acessórios
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Preparação 10min
Total 24h 40min
30 pieces
Ingredientes
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
70 mg
Proteína
3.1 g
Energia
285.4 kJ /
68.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Singapore Chilli Crab
50min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Stir Fried French Beans
15min
Indonesian red spice paste
45min
Bern-style Rösti
40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Braised Rice Wine Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Calamansi Juice
5min