Dispositivos e acessórios
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Preparação 10min
Total 24h 40min
30 pieces
Ingredientes
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
70 mg
Proteína
3.1 g
Energia
285.4 kJ /
68.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chocolate Ice Cream Bon bon
Nenhuma avaliação
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Pandan Sponge Cake
1h
Indonesian red spice paste
45min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Homemade tallow or lard
25h 15min
Laing
1h 50min
Bicol Express
45min
Pinakbet
15min