Dispositivos e acessórios
Radish cakes
Preparação 30min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.1 g
Energia
1006 kJ /
239 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
Red bean ice cream
29h 50min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Salted Chicken
5h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min