Dispositivos e acessórios
Radish cakes
Preparação 30min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.1 g
Energia
1006 kJ /
239 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Buddha's Delight
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Taro bread
4h 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Pearl rice meatballs
2h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chicken Porridge With Century Egg
30min