Dispositivos e acessórios
Beetroot risotto
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
140.4 mg
Proteína
9.8 g
Energia
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Summer dahl
35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Mushroom stroganoff
20min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Risotto verde
45min
Zucchini cheddar slice
45min