Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 10 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 141 mg
Receitas alternativas
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min