Dispositivos e acessórios
Plant-based béchamel sauce
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
plant-based milk of choice500 g
-
gluten free cornflour50 g
-
vegan butter (see Tips)30 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.9 g
Energia
551.7 kJ /
131.4 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Vegan custard
15min
Butternut mac and cheese
45min
Vegan butter
8h 5min
Dairy free béchamel
10min
Tofu scramble
25min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min