Dispositivos e acessórios
Tomaat en Chili jam
Preparação 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingredientes
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
4727.5 mg
Proteína
13.2 g
Energia
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
14.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
263.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Vleesbouillonpasta
45min
Bessencurd
20min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
200 g ui karameliseren
40min
Curryketchup
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Tomatenketchup
1h 15min