Dispositivos e acessórios
Tomaat en Chili jam
Preparação 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingredientes
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
4727.5 mg
Proteína
13.2 g
Energia
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
14.6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
263.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Tomatenketchup
1h 15min
Groentenbouillonpasta
45min
Roodbruin gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Basisbouillon
Nenhuma avaliação
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Traditionele vruchtenjam
55min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h