Versões compatíveis
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 67.1 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 1531.4 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Spicy cauliflower soup
20 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30min