Dispositivos e acessórios
Sun-dried tomato tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.8 g
Energia
421.4 kJ /
100.4 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Polenta
25min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Harissa sauce
10min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Brutti ma buoni
4h 40min
Speedy Bassara
25min
Romesco dip
10min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min