Dispositivos e acessórios
Sun-dried tomato tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.8 g
Energia
421.4 kJ /
100.4 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Tahini
20min
Vegan Caesar dressing
5min
Raw cauliflower tabouli
30min
Asian cucumber salad
10min
Broccoli almond soup
30min
Asparagus and broad bean salad
25min
Broccoli soup with sage oil
30min