Dispositivos e acessórios
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
apple trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)300 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
fresh goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
chopped walnuts30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
510.4 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1336.3 kJ /
319.4 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
8.4 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fresh jalapeño dip
5min
Pad Thai
1h
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Beetroot smoothie
10min
Thai watermelon salad
50min
Spicy Margarita Fizz
10min
Mango and ginger smoothie
5min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
High protein peanut banana shake
5min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Strawberry protein milkshake
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min