Chicken with creamy vegetable sauce

Chicken with creamy vegetable sauce

4.4 30 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • water
    400 g
  • carrots cut in pieces
    130 g
  • celeriac cut in pieces
    60 g
  • fresh parsley leaves only
    25 g
    25 g celery leaves
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)
    600 g
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • button mushrooms cut in slices
    150 g
  • flour
    30 g
  • cream
    100 g
  • Worcestershire sauce (opcional)
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • butter cut in pieces
    30 g

Nutrição por 1 portion

Energia 342 kcal / 1432 kJ
Proteína 39 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 10 g
Fibra 2.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...