Dispositivos e acessórios
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Preparação 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 pieces
Sódio
2731.6 mg
Proteína
56.9 g
Energia
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Gordura
77.6 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
44.9 g
Hidratos de carbono
165.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Buttermilk corn cakes
25min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mashed pea and corn slice
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Zucchini slice
45min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min