Zalm en venkel risotto
TM6 TM5

Zalm en venkel risotto

4.7 (50 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 150 g venkelknol, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risotto rijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
    ou 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 30 g boter, in stukken
  • 1 el verse dille, gehakt, als garnering

Nutrição
por 1 portie
Energia
2605 kJ / 618 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
67 g
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas