Zalm en venkel risotto

Zalm en venkel risotto

4.7 54 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • sjalot gehalveerd
    50 g
  • venkelknol in stukken
    150 g
  • olijfolie
    20 g
  • risottorijst
    320 g
  • witte wijn
    100 g
  • water
    700 g
  • visbouillon pasta
    1 volle tl
    1 visbouillon blokje (0,5 l)
  • zout naar smaak
    ½ - 1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • geraspte citroenschil
    1 el
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
    350 g
  • boter in stukken
    30 g
  • verse dille gehakt, als garnering
    1 el

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 28 g
Energia 2605 kJ / 618 kcal
Gordura 25 g
Fibra 1.9 g
Hidratos de carbono 67 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...