
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken
- 50 g sjalot gehalveerd
- 150 g venkelknol in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risottorijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
ou 1 visbouillon blokje (0,5 l) - ½ - 1 tl zout naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)
- 30 g boter in stukken
- 1 el verse dille gehakt, als garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 618 kcal / 2605 kJ
- Proteína
- 28 g
- Gordura
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 67 g
- Fibra
- 1.9 g
Receitas alternativas
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Pompoenrisotto met spek
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Chilli con carne
35min
Chocolade sneeuwballen
1h
Zalmsoufflé
1h
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Worst met erwtenrisotto
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min