Versões compatíveis
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1402 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 731 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Borscht
25min
Cloud Eggs
20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Green mojo
Nenhuma avaliação
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min