Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
ou 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
ou 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 3929 kJ / 939 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Gordura
- 71 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pateu țărănesc
48h
Supă cu mazăre uscată
1h 25min
Ardei grași marinați
55min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Nenhuma avaliação
Gazpacho de sfeclă aurie
Nenhuma avaliação
Pui și dovleac cu curry massaman, supă de nucă de cocos
Nenhuma avaliação
Miso cu vinete sous-vide
Nenhuma avaliação
Salsa verde
10min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Nenhuma avaliação
Legume rădăcinoase gratinate
1u.
Foie gras de rață
72h