Dispositivos e acessórios
Salted Chicken
Preparação 5min
Total 5h 10min
6 portions
Ingredientes
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
1858 kJ /
444 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Summer seafood soup
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min