Dispositivos e acessórios
Traditional Mooncake
Preparação 1h
Total 2h 15min
24 piece
Ingredientes
Crust
-
peanut oil or any vegetable oil80 g
-
golden syrup lyle's180 g
-
alkaline water approx. 3 g (see tips)1 tsp
-
cake flour or top flour, sifted320 g
Filling
-
2 tbsp sesame oilrice wine or rose wine2 dashes
-
salted egg yolks24 pieces
-
red bean paste or lotus seed paste filling600 g
-
cake flour for dustingdash
-
egg yolk1 piece
-
water½ tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
37.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
936.1 kJ /
223.7 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Mapo tofu
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chai Buey
1h 45min
KL Hokkien Noodles
35min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Salt Bread
2h