Mock Fin Soup

Mock Fin Soup

3.7 7 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
8 portions

Ingredientes

  • water
    800 g
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    30 g
  • chicken fillets cut in thin strips
    300 g
  • dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    20 g
  • dried scallops soaked to soften, smashed to shred
    30 g
  • cornflour (starch)
    4 tbsp
    4 tbsp water chestnut flour
  • dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    4
  • glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips
    80 g
  • light soy sauce
    20 g
  • white pepper powder
    2 pinches
  • dark soy sauce
    10 g
  • eggs lightly beaten
    2
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)
    1 tbsp
  • toasted sesame oil
    1 - 2 tsp
  • black vinegar
    1 - 2 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 129 kcal / 539 kJ
Proteína 10 g
Gordura 5 g
Hidratos de carbono 11 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 1 g
Sódio 127 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...